Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Κεραλοιφή με μαστίχα Χίου και Λεβάντα

Σκασίματα και Θεραπεία: Κεραλοιφή με μαστίχα Χίου και Λεβάντα.

Οδηγίες Χρήσεως 

 

Χρησιμοποιήστε την άφοβα, κάνετε επάλειψη όσες φορές θέλετε, όπως π.χ. για την ξηροδερμία,  επιμείνετε λίγο στην επάλειψη για να απορροφήσει το δέρμα όσο χρειάζεται, έπειτα σκουπίστε τυχόν  υπολείμματα με ένα χαρτομάντιλο, ενώ στα εγκαύματα, συγκάματα, σκασίματα,  κοψίματα, μόνο ελαφρά επάλειψη.

 Για τα εγκαύματα. Ότι είδους εγκαύματα και αν είναι, είτε από τον ήλιο, είτε κάψιμο από λάδι, νερό κ.λ.π, είναι επουλωτική, καταπραϋντική, και πολύ αποτελεσματική, δεν αφήνει κανένα σημάδι.

Για τους μύκητες.  Για ταχύτερο και καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει πρώτα η περιοχή να πλυθεί καλά με ζεστό νερό και σαπούνι, να σκουπιστεί, να στεγνώσει, και μετά να γίνει η επάλειψη με κεραλοιφή. 
Ακόμη για όλες της αλλεργίες του δέρματος, κάνετε επάλειψη 
όσες φορές θέλετε.
Για τα σκασίματα:
1) ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ: 
Για ξηρά, σκασμένα, ερεθισμένα και ταλαιπωρημένα  χέρια, χρεισημοποιήστε την θαυματουργή και θεραπευτική κεραλοιφή με μαστίχα Χίου η οποία φροντίζει, προστατεύει, θεραπεύει και καταπραΰνει.
                  
2) ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ: 
Για την αντιμετώπιση του ξηρού και σκασμένου δέρματος των ποδιών και γενικότερα για την  ξηροδερμία, τις φτέρνες και την φαγούρα, η λύση είναι μια και μοναδική, κεραλοιφή με μαστίχα Χίου.
 
3) ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ:
 Ο καλύτερος, υγιεινός και ταχύτερος  τρόπος για να καταπολεμήσετε τα σκασμένα χείλη, είναι η  κεραλοιφή με μαστίχα Χίου.

Επίσης απαλλαγείτε από  όλα τα ενοχλητικά σκασίματα, και τις ξηρές επιδερμίδες, αγκώνες,  και γενικά για την περιποίηση και την απαλότητα του δέρματος, ένα είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ η θαυματουργή κεραλοιφή με μαστίχα Χίου.

Σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι κατάλληλη για όλο το σώμα.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email, ή αφήστε σχόλιο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου