Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Οδηγίες Χρήσεως

  

Παρασκευάζουμε την αυθεντική φυσική κεραλοιφή με τον παραδοσιακό τρόπο και με τα αγνότερα υλικά,το αντισηπτικό αγνό κερί της μέλισσας,και  το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο.
 

Για το Κερί της μέλισσας
Το κερί της μέλισσας είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, περιέχει αντιβιοτικές ουσίες και παρουσιάζει θεραπευτική δράση.
Σήμερα το κερί της μέλισσας χρησιμοποιείται ευρύτατα στην ιατρική στα φαρμακευτικά σκευάσματα, σε καλλυντικά, κρέμες προσώπου και σώματος, αλοιφές, βερνίκια, κλπ.
 
Για το ελαιόλαδο
Γνωρίζουμε ότι το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες και τρέφει το δέρμα μας, ενισχύει την ελαστικότητα και αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας. Η πλούσια περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος. Χρησιμοποιείται επίσης για την παρασκευή εξειδικευμένων αλοιφών για εγκαύματα.
 

Οδηγίες Χρήσεως


Χρησιμοποιήστε την  άφοβα, κάνετε επάλειψη όσες φορές θέλετε, όπως π.χ. για την ξηροδερμία, επιμείνετε λίγο στην επάλειψη για να απορροφήσει το δέρμα όσο χρειάζεται, έπειτα σκουπίστε τυχόν υπολείμματα με ένα χαρτομάντιλο, ενώ στα εγκαύματα, πληγωμένες θηλές, συγκάματα, σκασίματα, κοψίματα, μόνο ελαφρά επάλειψη.
Για τα εγκαύματα. Ότι είδους εγκαύματα και αν είναι, είτε από τον ήλιο, είτε κάψιμο από λάδι,νερό κ.λ.π,είναι επουλωτική, καταπραϋντική, και πολύ αποτελεσματική,  δεν αφήνει κανένα σημάδι. 
Για πληγωμένες θηλές από θηλασμό, χρησιμοποιήστε τη άφοβα, με μια καλή επάλειψη και ελαφρό σκούπισμα, μπορείτε άφοβα να θηλάσετε το μωράκι σας, είναι ακίνδυνη όταν είναι εντελώς αγνή, χωρίς κανένα πρόσθετο υλικό,(καλό θα είναι να μην χρησιμοποιήτε στις θηλές αλοιφές με αρώματα γιατί μπορεί το μωράκι σας να ενοχλείτε απο τις μυρωδιές.)   
Για τα συγκάματα:
Όλοι ξέρουμε για τον πόνο που προκαλεί το σύγκαμα, προσπαθήστε όσο αντέχετε να πλύνετε την περιοχή με χλιαρό νερό και σαπούνι, σκουπίστε  ελαφρά και κάνετε επάλειψη με την αγνή παραδοσιακή κεραλοιφή, θα ανακουφιστείτε αμέσως.   
Για τα εκζέματα:
Το έκζεμα χαρακτηρίζεται από ένα κόκκινο εξάνθημα, ο ερεθισμός αυτός μπορεί να προέλθει από καθαριστικά υγρά, τα μάλλινα υφάσματα, μπορεί επίσης να προκληθεί από διάφορες τροφές ,την γύρη, από σκόνη και άλλους πολλούς παράγοντες, κάνετε επάλειψη με την αγνή παραδοσιακή κεραλοιφή, όπως και για όλες της αλλεργίες του δέρματος, όσες φορές θέλετε.
Είναι πλούσια σε βιταμίνη C.και E. Η κεραλοιφή η θαυματουργή που σας προσφέρουμε είναι κατάλληλη  για εξανθήματα, σπυράκια, πανάδες. Προσφέρει ενυδάτωση και δεν αφήνει λαδίλα.

 Σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι κατάλληλη για όλο το σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου